Begreppet "Call to Action"

Mattias
2018-07-10

LÄS FLER...

Ta del av nya trender och kunskap inom videomarknadsföring.

Re-Marketing

Det är tisdag, och det betyder ett nytt avsnitt av Ducktip Tuesdays! Idag pratar vi om Re-Marketing. Om ni har några frågor om dagens topic eller om marketing generellt är ni välkomna att skicka iväg ett meddelande till oss!

LÄS MER
Lukas
2018-11-27

Boosta ditt bästa content

Det är tisdag, och det betyder ett nytt avsnitt av Ducktip Tuesdays! Idag pratar vi om att boosta ert bästa content. Om ni har några frågor om dagens topic eller om marketing generellt är ni välkomna att skicka iväg ett meddelande till oss!

LÄS MER
Jonas
2018-11-20

Responsiv Webbdesign

Det är tisdag, och det betyder ett nytt avsnitt av Ducktip Tuesdays! Idag pratar vi om responsiv design för hemsidor. Om ni har några frågor om dagens topic eller om marketing generellt är ni välkomna att skicka iväg ett meddelande till oss!

LÄS MER
Jonas
2018-10-30

Instagram Stories

Det är tisdag, och det betyder ett nytt avsnitt av Ducktip Tuesdays! Idag pratar vi om Instagram stories. Om ni har några frågor om dagens topic eller om marketing generellt är ni välkomna att skicka iväg ett meddelande till oss!

LÄS MER
Mattias
2018-11-06

User-generated content

Det är tisdag, och det betyder ett nytt avsnitt av Ducktip Tuesdays! Idag pratar vi om "user-generated-content". Om ni har några frågor om dagens topic eller om marketing generellt är ni välkomna att skicka iväg ett meddelande till oss!

LÄS MER
Lukas
2018-10-16

Lågbudgetkameror

Det är tisdag, och det betyder ett nytt avsnitt av Ducktip Tuesdays! Idag pratar vi om lågbudgetkameror. Om ni har några frågor om dagens topic eller om marketing generellt är ni välkomna att skicka iväg ett meddelande till oss!

LÄS MER
Jonas
2018-10-02

Employer Branding

Det är tisdag och ännu ett marketingtips! Idag pratar vi om Employer Branding. Om ni har några frågor om dagens topic eller om marketing generellt är ni välkomna att skicka iväg ett meddelande till oss!

LÄS MER
Mattias
2018-09-18

Video i siffror

Videoformatet bara växer och växer.. Prova video i er marknadsföring så förstår ni varför! Just nu erbjuder vi ett gratis möte med en av våra producenter.

LÄS MER
Lukas
2018-08-29

Infographic-bilder

Det är tisdag och ännu ett marketingtips! Idag pratar vi om infographic-bilder. Om ni har några frågor om dagens topic eller om marketing generellt är ni välkomna att skicka iväg ett meddelande till oss!

LÄS MER
Jonas
2018-08-28

Bumper Ads!

Det är tisdag och ännu ett marketingtips! Idag pratar vi om bumper-ads. Om ni har några frågor om dagens topic eller om marketing generellt är ni välkomna att skicka iväg ett meddelande till oss!

LÄS MER
Mattias
2018-08-21

E-mail marketing!

Vi var på jobbresa i veckan och missade att ladda upp veckans avsnitt på vår dropbox. Men bättre sent än aldrig så här är "Ducktip Thursday" och ännu ett marketingtips!

LÄS MER
Jonas
2018-08-16

Att Välja rätt sociala medier

Det är tisdag och ännu ett marketingtips! Idag pratar vi om att välja rätt sociala medier-plattform just ert företag. Lämna gärna frågor och kommentarer!

LÄS MER
Jonas
2018-08-07

Ducktape VLOGG #1

Är det en bra idé att ha en marketing-strategi som ämnar att skapar kontroverser? Vi analyserar en reklamfilm från Cadillac som gjorde just det.

LÄS MER
Mattias
2018-08-10

Duckbrew - concept art

If we’d be brewing, it would probably be the best beer in the world - Duckbrew - Slickest IPA. Konceptdesign av vår Art Director Lukas. Kontakta oss idag för förslag på hur vi kan lyfta ert varumärke!

LÄS MER
Lukas
2018-08-09

Google Ads

Hoppas att ni alla har det härligt i sommarvärmen! Dagens avsnitt handlar om "Google Adwords". Om ni har några frågor om dagens topic eller om marketing generellt är ni välkomna att skicka iväg ett meddelande till oss!

LÄS MER
Jonas
2018-07-17

Begreppet "Call to Action"

Det är tisdag och ännu ett marketingtips! Idag pratar vi om "Call to action". Vi bjuder även på några sköna bloopers mot slutet... Vi önskar också er alla en trevlig semester! Njut av värmen och drick mycket vatten!

LÄS MER
Mattias
2018-07-10

Contest marketing

Nu när det är fotbolls-VM som är en underbar tävling mellan nationer så ville vi ge er ett marketingtips som har med just tävlingar att göra, detta avsnittet handlar alltså om contest marketing.

LÄS MER
Jonas
2018-07-03

Artikel på E-handel.se

Vi på Ducktape är stolta att presentera "Svenska Entreprenörer" som är en dokumentärserie med premiär den 4:e juni. I första avsnittet pratar vi med Johan Staël von Holstein.

LÄS MER
Lukas
2018-05-29

Storytelling

Idag pratar vi om personlighet. Många företag har av någon anledningen inte upptäckt kraften som en mer personlig marketing kan generera. Konsumenter och företag bryr sig helt enkelt om er! Det är ni som gör företaget till vad det är.

LÄS MER
Mattias
2018-05-22

Dela kunskap!

Hej på er! Då var det tisdag igen, och vad betyder det? Jo, "Ducktip Tuesday", där vi ger er företagare ett marketingtips varje tisdag! Gilla & dela videon med era kollegor och glöm inte hålla koll på vår LinkedIn profil!

LÄS MER
Jonas
2018-05-16

Arbeta visuellt!

Hej på er! Idag släpper vi det första avsnittet i vår LinkedIn-serie: "Ducktip Tuesday". En serie som ger ett snabbt och effektivt marketingtips till företagare varje tisdag! Gilla & dela videon!

LÄS MER
Mattias
2018-05-08

Tre sätt att uppa ditt fotogame!

Många av våra kunder kommer till oss och säger: Hur får ni till så jäkla schysta bilder? Och varför ser det så platt och tråkigt ut när vi försöker fota? I denna artikel skall jag visa er några enkla knep som kommer “uppa” ert fotogame.

LÄS MER
Jonas
2018-02-04

Låt oss kontakta dig!

Skriv din mailadress så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.